Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
Përparësitë e jetës së beqarëve

Shumë njerëz mund të ndihen të tmerruar me idenë që të qëndrojnë vetëm. Madje pikërisht nga frika për të qëndruar vetëm, shumë njerëz i vazhdojnë lidhjet ndonëse më lidhja nuk funksionon.

Por ka shumë përfitime edhe jeta prej beqarie.

Beqarët kanë më shumë kohë të lexojnë libra

Kanë më shumë kohë të studiojnë

E kanë lirinë e botës të jenë kudo që dojnë dhe me këdo që dojnë/Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë