Enj, Kor 29, 2021
Banner Top
Banner Top
Përgatitja e çajit të trendafilit të egër (VIDEO)

Në rubrikën e kuzhinës tek emisioni “Familja jonë” ka përgatitur Vala Pupovci.

Ajo na ka treguar për ushqimet dhe pijet që forcojnë imunitetin në kohën e viruseve.

“Të ushqyerit shëndetshëm është pjesa më e rëndësishme, një gjë e cila dallohet në studimet e fundit është që obeziteti është një faktor rreziku për personat të cilat janë të prekur me COVID-19, këta persona zakonisht kanë më shumë shansa që të kanë komplikime, kështu që është më e rëndësishme të preket problemi i obezitetit dhe kjo bëhet duke u ushqyer shëndetshëm”. thotë Vala.

Çaji të cilin përgatiti ajo gjatë emisionit përmban vlera ushqyese si: limoni,  portokalli, farat chia, vaji i origanos ky caj përmban veti të vitaminës C, ndërsa nëse dëshironi të i shtoni shije mund të vendosni mjaltë në të.

Ky çaj preferohet vecanarisht për personat të cilët kanë probleme me bajame dhe me fyt.

Për të mësuar përgatitjen e këtij çaji, klikoni linkun më poshtë:

Arkiva

Kategoritë