Die, Mar 24, 2024
Banner Top
Banner Top
Për këto yje hollivudiane vitet janë thjeshtë numra (FOTO)

Për disa persona, vitet janë thjeshtë numër – dhe nuk lënë shenjë në fizikun e tyre.

Gratë e Hollywood-it, njihen që kujdesen shumë për dukjen e tyre e kujdesin nuk e reduktojnë vetëm me produkte të grimit, por sidomos me mënyrën e të ushqyerit.

Për më tepër ju mund t’i shikoni fotografitë më poshtë:

Cindy Crawford — 53 vjeçare

20+ Famous Beautiful Women Who Have Aged Gracefully

 Jennifer Lopez — 50 vjeçare

20+ Famous Beautiful Women Who Have Aged Gracefully

Julia Roberts — 52 vjeçare

20+ Famous Beautiful Women Who Have Aged Gracefully

Angela Bassett — 61 vjeçare

20+ Famous Beautiful Women Who Have Aged Gracefully

Goldie Hawn — 73 vjeçare

20+ Famous Beautiful Women Who Have Aged Gracefully

Halle Berry — 53  vjeçare

20+ Famous Beautiful Women Who Have Aged Gracefully

Michelle Pfeiffer — 61 vjeçare

20+ Famous Beautiful Women Who Have Aged Gracefully

Madonna — 61 vjeçare

20+ Famous Beautiful Women Who Have Aged Gracefully

Jane Fonda — 81 vjeçare

20+ Famous Beautiful Women Who Have Aged Gracefully

Sharon Stone — 61 vjeçare

20+ Famous Beautiful Women Who Have Aged Gracefully

Youtube

Arkiva

Kategoritë