Die, Nën 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Parandaloni sëmundjet përmes analizave

Parandalimi, është kurimi më i mirë. Të kujdesesh çdoherë për trupin tënd e t’i kryesh analizat e duhura çdo vit, është çelësi për një jetë më të gjatë e të shëndetshme.

T ‘i kryesh analizat e trupit e të gjakut me rregull do të thotë të kujdesesh për mirëqenien tënde.

Ka arsye të shumta pse duhet ta ekzaminosh gjendjen e trupit tënd e ato janë:

Kur keni një simptomë jo të zakontë

Të  kuptoni më shumë mbi gjendjen tuaj shëndetësore

Dëshironi t’i parandaloni rreziqet e mundshme nga ndonjë sëmundje

Janë disa rregulla të cilat duhet t’i ndiqni përpara se të bëni analiza.

Është e rëndësishme që të abstenoni nga ushqimi 8 deri në 12 orë përpara analizave, në mënyrë që rezultatet të jenë sa më të vërteta.

Kur keni në plan të bëni analizat e kolesterolit, sheqerit, mëlçisë e të veshkave duhet të keni parasysh që të mos hani asgjë gjatë kësaj periudhe.

Në mënyrë që rezultatet të dalin reale dhe pa ndonjë lëshim, vizitoni ‘Olive Medical&Laboratory”. Në këtë vend ofrohen sërbime laboratorike: biokimike, heatologjike, serologjike.

Këto analiza bëhen pa pasur nevojë që pacienti të shkojë jashtë vendi pasi “Olive Medical&Laboratory”, është i vetmi në rajon që punon me protokole diagnostike të: biokimisë klinike dhe mjekësore gjermane. Mbi të gjitha ky vend monitorohet nga “Referenzinstitut fuer Bioanalytik”, që gjendet në Bonn të Gjermanisë. /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë