Sht, Mar 23, 2024
Banner Top
Banner Top
Ngrini krahët lart më shpesh!

Sa herë ndjejmë lodhje, ne ngritim krahët lartë, por a e dini se ky mund të quhet ushtrim fizik shumë I rëndësishëm dhe duhet ta praktikoni sa më shpesh.
Ngritja e krahëve ka shumë efekte pozitive për shëndetin tonë.

Ç’tensionimi i supeve dhe qafës

Kjo vlen për të gjithë ata që duhet të punojnë për orë të tëra të ulur përballë kompjuterit.
Me kalimin e orëve do të ndiheni të rënduar dhe të mpirë. Bëjini duart grusht, ngrijini krahët lart dhe ulini përsëri poshtë. Do të relaksoheni!

Përmirësimi i qëndrimit

Nëse qëndroni shtrembër ngritja e duarve lart është një fillim i mirë për të shpëtuar nga ky zakon i dëmshëm.

Forcimi i krahëve

Një nga pozicionet më të rëndësishme të yoga- s është pikërisht ky këtu, që bën të mundur forcimin kryesisht të krahëve por edhe shpatullave.

Lehtësimi i dhimbjeve të shpinës

Nëse keni një problem të kësaj natyre ju e dini çfarë duhet të bëni.
Zbuteni presionin e akumuluar në shpinë duke ngritur krahët lart.

Shmangni sindromën e qafës

Sindroma e qafës ka të bëjë me mbajtjen e qafës së përkulur gjatë momentit që qëndrojmë në celular.

Tags: , ,

Lajme te ngjajshme

Youtube

Arkiva

Kategoritë