Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Ne jemi çfarë hamë !

I pozicionuar në zemër të qytetit të Prishtinës, Green & Protein është vendi që ju ofron ushqim të shpejtë por të shëndetshëm.

Fokusi kryesor është sjellja e ushqime vendore dhe të freskëta.

Në këtë kohë ku jeta është shumë dinamike, Green & Protein ju mundëson që pa humbur kohë të shërbeheni me një shumëllojshmëri të ushqimeve me cilësi të lartë.

Ju mund të uleni në restaurant, të merrni ushqimin me vete apo të bëni porosi prej aty ku jeni dhe ne ua sjellim pa pagesë shtesë. (049 33 88 99).

Menyja jonë njihet si ‘ushqim i pastër’ dhe përbëhet nga:

Sallata me përbërës të balancuar ••• Burgerë të shëndetshëm ••• Burrito me spinaq

Menyja dytësore përbëhet nga ushqimet e lehta vegane, siç janë:

Smoothie në pjatë ••• Puding me fara chia ••• Tërshërë ••• Lëngje të shtrydhura
Smoothie

Përveç këtyre, Green & Protein gjithashtu ofrojn meze të lehta si ‘hummus me rrepë të kuqe’ dhe pije të ngrohta si çaj të gjelbër MATCHA dhe çaj YOGI e shumë gjëra tjera shumëngjyrëshe, të shëndetshme dhe atraktive.

Youtube

Arkiva

Kategoritë