Mar, Nën 28, 2023
Banner Top
Banner Top
Mite për dashurinë!

Janë disa mite mbi dashurinë, që njerëzit shpeshherë edhe i besojnë atyre.

Ja mitet më të shpeshta për cifte:

Ciftet e lumtura ndajnë të njëjtat fantazi seksuale – kjo nuk është e vërtetë! Cdo individ ka fantazinë e vet sekusale dhe nuk është e domosdoshme që e ndajnë të njëjtën fantazi me partner.

Burrat kanë më shumë dëshirë seksuale – kjo nuk qëndron domosdoshmërisht. Kjo gjë varion nga një person në tjetrin.

E kundërta tërhiqet – kjo nuk qëndron gjithmonë. Nëse psh e keni të njëjtin pasion për gatim, ju do të kaloni më shumë kohë bashkë duke gatuar e provuar gatime të reja.

Ciftet e lumtura bëjnë seks cdo ditë – kjo nuk është e vërtetë. Edhe nëse një cift bën seks cdo ditë, kjo nuk do të thotë që janë të lumtur./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë