Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Milionerja vendosë të jeton si e pastrehë

Vajza e një milioneri që bën një jetë të mrekullueshme dhe që planifikon 6 herë pushime në vit, ka vendosur që të jetojë si e pastrehë.

Isabella James, 21 vjeçe, e cila po studion për master në psikologjinë e biznesit është e vendosur të provojë se nuk është një “princeshë” duke marrë pjesë në eksperiment.

Pavarësisht shijimit të gjashtë udhëtimeve ekzotike jashtë vendit, Isabella beson se ka marrë atë që duhet për të mbijetuar në rrugë.

Ajo thotë: -” Gjithmonë jam gjykuar se si unë i shoh gjërat. Njerëzit mendojnë se jam një vajzë e bukur me një mënyrë jetese të pasur”.

Ajo zbulon planin e saj për të bërë para, duke ricikluar plastikë dhe kanoçe. Më pas mendon që t’i shesë ato në supermarkete dhe pretendon se nuk dëshiron të përdorë lypjen.

Isabella tha se beson se disa njerëz që jetojnë në rrugë ndihen komodë duke qenë të pastrehë dhe nuk dëshirojnë që të sjellin ndryshimin.

Por mendimet e saj ndryshojnë rrënjësisht kur ajo adopton jetën e një personi të pastrehë në rrugët e Londrës Lindore. Rezultatet pritet që të dalin në fund të eksperimentit. /Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë