Hën, Sht 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Llojet e trashësisë në zonën e stomakut

Kilogramët e tepërt në pjesën abdominale, janë më së vështiri për tu larguar.

Përvec në dukje, largimi i kilogramëve nga pjesa e barkut ndikon edhe për eleminimin e shumë sëmundjeve serioze.

Yndyra në stomak, mund të shtojë rrezikun për diabet, presion të lartë të gjakut dhe sëmundje të zemrës.

Për tu dobësuar në këtë pjesë të trupit, së pari ju duhet të dini se cfarë lloj trashësie keni.

Këto janë format e një trashësie nga: alkooli, shtatzënia, stresi, hormonet si dhe nga fryerja.

6 Hidden Reasons Why You’re Not Losing Belly Fat

Këto pesë lloje të trashësisë shkaktohen nga arsye të ndryshme dhe kërkohen ushtrime dhe dieta të ndryshme për dobësim./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë