Sht, Mar 23, 2024
Banner Top
Banner Top
Lindja epidurale – ku të kryhet?

Shumë gra frikësohen të bëjnë lindje normale,por nga dëshira për të përjetuar çdo moment të lindjes, vendosin që pavarësisht frikës të lindin normalisht e jo me operacion.

Por ekziston edhe një mënyrë, ku ju mund t’i shijoni të gjitha çastet dhe të mos ndjeni fare dhimbje.

Kjo gjë bëhet përmes procedurës epidurale – ku aplikohet anestezion lokal në zonën e shpinës në nervat e kurrizit.

Lindja epidurale, bllokon dhimbjet e lindjes por procesi i lindjes kryhet normalisht.

Për të bërë një lindje me procedurë epidurale vendi ideal me staf tejet profesionist është Spitali Sirona.

Youtube

Arkiva

Kategoritë