Sht, Nën 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Lidhjet pa këto faktor nuk funksionojnë!

Më shumë se 12 milionë njerëz në botë, vuajnë nga dhuna prej partnerit. Ky numër është shokues, pasi dhuna nuk është vetëm fizike. Izolimi, sensi i frikës  e presioni nga partneri është një tjetër anë e dhunës.

Izolimi – është një mënyrë që personat toksik përdorin për partnerin. Nëse jeni duke e izoluar veten nga gjithë bota dhe tërë ditën e ndani me partnerin, kjo është një shenjë që ai/ajo nuk dëshiron që ju të keni një jetë tuajën.

Kritikoheni – të gjithë bëjmë gabime, por kjo nuk është një arsye për kritikë të vazhdueshme. Kritika e vazhdueshme, është mënyrë për të treguar superioritet.

Pasiguria – nëse partneri juaj i ndërron fjalët tërë kohën dhe planet që i keni për të ardhmen, atëherë kjo është një shenjë që lidhja juaj mund të mos vazhdojë si dëshironi ju.

Besimi – është aspekti më i rëndësishëm i një lidhje. Nëse nuk i besoni partnerit, kjo mund të jetë një shenjë tejet serioze për lidhjen tuaj./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë