Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Lëngjet me sheqer rritin rrezikun nga osteoartriti

Osteoartriti, është një prej formave më të shpeshta të artritit.

Osteoartriti në gjunjë, në veçanti, afekton 10 deri 13 përqind të njerëzve. Në fakt, nuk ka asnjë kurë apo trajtim që mund ta shërojë tërësisht, por mënyra e jetesës mund t’i zbusë simptoma

Disa studime kanë analizuar lidhjen mes pijeve me sheqer dhe osteoartritit.

Një studim gjeti që lëngjet me sheqer rrisin 26% mundësinë që të paraqitet osteoartriti./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë