Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Laboratori Olive në bashkëpunim me laboratorin e njohur botëror

SYNLAB Group, është një një prej laboratorëve më të mëdhenj në botë.

Kjo kompani, ofron shërbime laboratorike për medicinë dhe selia kryesore është në Mynih të Gjermanisë.

SYNLAB, gjendet në 40 vende të botës e në katër kontinente dhe ka mbi 20 mijë të punsuar.

Në vitin 1998 së bashku me partnerët, Dr.Bart Wimmer themeloi SYLAB në Augsburg në Gjermani  Vetëm për nëj vit SYLAB realizon mbi 500 milionë testime!

SYNLAB, përqendrohet veçanërisht në zbatimin e metodave inovative të mjekësisë laboratorike duke bashkëpunuar me shumë laboratorë të ndryshëm në botë. SYNLAB, bashkëpunon ngushtë me insititucione kërkimore dhe me një institucion arsimor të vetin arsimor i quajtur Akademia SYBLAB.

Në tregun evropian SYNLAB është i pakonkurrencë duke u cilësuar si laboratori i parë në Evropë për shërbimet dhe hulumtimet që kryen.

Kjo kompani ndërkombëtare me staf profesionist në fushën e medicinës, tashmë ka partneritet të ngushtë me një laborator në Kosovë.

Laboratori Olive në Kosovë, tashmë është në partneritet ekskluziv me SYLAB në Gjermani, duke u bërë pjesë e këtij rrjeti që operon në katër kontinetet.

Youtube

Arkiva

Kategoritë