Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Kur duhet të shqetësoheni nga dehidratimi dhe ankthi?

‘Dhimbja është miku juaj më i mirë’ – kjo thënie ju referohet asaj që përmes dhimbjes ju mund t’i identifikoni problemet e ndryshme shëndetësore.

Disa simptoma që mund të duken të lehtë në shikim të paë, mund të jenë paralajmëruese për shumë sëmundje!

Dehidratimi – zgjidhja më e mirë përë këtë është që të konsumoni ujë. Por nëse ju jeni konsumes të rregullt të ujit dhe prapë ndjeni etje, atëherë duhet ta vizitoni mjekun.

Ankthi – është një gjendje që shumë persona mund ta përjetojnë. Trupi reagon në mënyra të ndryshme kur jeni në ankth, por nëse ju keni ankth për një periudhë të gjatë atëherë duhet të kërkoni ndihmë!/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë