Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Kontraceptivët hormonal, shkaktojnë depresion

Kontracepitvët hormonal, kanë efekt anësor depresionin.

Që nga kjo javë, ky do të jetë lajmërimi mbi kutinë e medikamenteve hormonale, me qëllim të informimit të të gjithë përdoruesve.

Kjo deklaratë është bërë nga Agjenica Kombëtare Italiane Farmaceutike Aifa.

Ata rekomandojnë që kontraceptivët ndikojnë në uljen e humorit dhe kjo është vërejtur tek gratë dhe vajzat që i kanë përdorur.

Për këtë arsye, institucionet kanë bërë thirrje që të informohen të gjithë ato gra që përdorin kontraceptivë lidhur me efektin anësor që kanë këto medikamente./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë