Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
Kofshë pule dhe oriz integral

Gatuar nga: Ajrina Gashi Hamdiu

Këshilla dhe receta për Beba&Fëmijë

Oriz Integral
Karota
Djathë fshati
Kofshë pule
Pure domatesh shtëpie e përgatitur paraprakisht.
Erëza: Kopër, Piper i zi, Kripë Himalaje dhe Majdanoz i terur

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë