Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Klinika e Onkologjisë, 24/7 në shërbim të qytetarëve

Rastet me sëmundje malinje janë të shumta në vendin tonë, fatmirësisht  shumica prej tyre  marrin shërbime falas, me standarde botërore, me staf të kualifikuar  në Klinikën e Onkologjisë, në Prishtinë.

Dr. Ilir Kurtishi, Drejtor i Klinikës së Onkologjisë në SHSKUK

Klinika e Onkologjisë ofron shërbimet e :
Kimioterapisë
Radioterapisë
Mjekimi invaziv me kimiotarapi (terapia intravezikale, intrapleurale)
Laboratorin (shërbime bazike)
Përgatitjen e citostatikëve
Barnatoren dhe depon e citostatikëve

Klinika e Onkologjisë e SHSKUK shërben 24-orë për pacientët që kanë nevojë për trajtim onkologjik.

Drejtori i Onkologjisë në SHSKUK është Dr. Ilir Kurtishi.

Youtube

Arkiva

Kategoritë