Hën, Sht 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Java e Olive – Zbritje 30% në të gjitha analizat

Olive Medical & Laboratory ofron informacion të rëndësishëm për gjendjen aktuale të metabolizmit të organizmit tuaj, duke përfshirë një gamë të gjerë të analizave duke qenë i specializuar në: Biokimi, Mikrobiologji, Imunologji, Hematologji, Gjenetikë.

Gjithashtu sjellë shërbime specialistike në: Endrokrinologji, Kardiologji, Reumatologji, Mjekësi familjare dhe Radiologji.

Tashmë keni mundësinë më të mirë të vizitoni Olive Medical & Laboratory, me çmime shumë të volitshme ju mund të kuptoni gjithçka rreth shëndetit tuaj.

Për nder të përvjetorit, ky laborator  ofron zbritje 30% në të gjitha analizat.
Zbritjet vlejnë nga data 23.09.2019 deri më 05.10.2019

✔Check-up për Meshkuj – Nga 68€ në 39€
✔Check-up për Femra – Nga 73€ në 41€
✔Check-up Endokrinologjik për vetëm 25€
✔Check-up Diabetik për vetëm 20€
✔Check-up Reumatologjikë – Nga 71€ në 40€
✔Check-up Kardiologjik – Nga 69€ në 40€
✔Check-up Ortopedik – Nga 38€ në 22€

Besoni në më t’mirët, besoni në Olive Medical & Laboratory

Youtube

Arkiva

Kategoritë