Hën, Sht 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Hemorroidet, ku mund t’i trajtoni?

Hemorroidet, janë vena të fryrë në pjesën e anusit. Një pacient me hemorroide ka një njdesi të sikletshme  dhe shpeshherë të dhimbshme në këtë pjesë të trupit.

Ja disa fakte lidhur me hemorroidet:

Gratë gjatë shtatzënisë kanë tendence që të iu shfaqen hemorroidet

Rreziku për paraqitjen e hemorroideve rritet me moshë

Për t’i trajtuar pacientët në varësi nga rasti duhet t’i bëjnë operacion apo duhet që të trajtohen me medikamente

Që të mos keni më probleme me hemorroide ju duhet të drejtoheni tek Spitali Sirona.

Spitalin Sirona, mund të trajtohen hemorroidet me metodën klasike (me operacion) por edhe me metodën pa operacion duke përdorur teknikën e ligaturës (lidhjes) me unazë elastike dhe pa pasur nevojë për kirurgji e as anestezi.

Image may contain: one or more people

Youtube

Arkiva

Kategoritë