Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Gjërat që duhet t’i bëni që ta mënjanoni divorcin

Miliona cifte, po divorcohen. Psikolgët, tregojnë disa prej gjërav që ciftet duhet t’i bëjnë që ta mënjanojnë ndarjen.

Një prej shtyllave kryesore që një cift të jetë i lumtur është respekti i dyanshëm. Sipas ekspertëve, edhe kur jeni të zemëruar mundohuni që të shprehni atë që mendoni, por gjithmonë nga prizmi i respektit.

Ju nuk duhet në asnjë rrethanë ta krahasoni partnerin apo partneren tuaj me persona të tjerë.

Kur bëheni prindër, shpeshherë castet intime mes partnerëve bëhen cdoherë e më pak të pranishme. Është e rëndësishme që ciftet ta mbajnë romancën gjallë, edhe pse kanë fëmijë.

Mësoni ta falni tjetrin. Të gjithë bëjmë gabime. Secila lidhje, ka në mes keqkuptime prandaj ju duhet të mësoni ta falni njëri – tjetrin.

Mos tentoni që ta ndryshoni partnerin. Cdo njeri ka të metat e veta dhe është e pamundur që t’i detyroni ata që t’i përmirësojnë ato./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë