Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Gjen momente interesante në rrugë dhe i fotografon (FOTO)

Fotografi Anthimos Ntagkas, është nga Greqia dhe ka një mënyrë intersante se si fotografon.

Ai i fotografon njerëzit që nuk e kanë mendjen tek fotoaparati dhe sipas tij fotografon ‘identitetin e vërtetë të personit’.

Ntagkas, gjen një moment interesant të dy personave, apo të një personi dhe një gjesendi dhe e fotografon atë moment.

Më poshtë mund t’i shikoni disa prej fotografive interesante të tij:

Street-Photography-Anthimos-Ntagkas
Street-Photography-Anthimos-Ntagkas
Street-Photography-Anthimos-Ntagkas
Street-Photography-Anthimos-Ntagkas
Street-Photography-Anthimos-Ntagkas
Street-Photography-Anthimos-Ntagkas
Street-Photography-Anthimos-Ntagkas
Street-Photography-Anthimos-Ntagkas
Street-Photography-Anthimos-Ntagkas
Street-Photography-Anthimos-Ntagkas

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë