Die, Tet 17, 2021
Banner Top
Banner Top
Furnizoni familjen me produkte bio, të freskëta e super çmime

Pemë e perime të freskëta, sidomos ato sezonale i kërkojmë  vazhdimisht.

Shkojmë madje edhe më larg vetëm e vetëm që të ushqehemi shëndetshëm.

Por jo çdo herë i gjejmë të gjitha në një vend.

Këtë problem kohëve të fundit e ka zgjedhur shumë mirë prania e Tregut Ditorë me disa pika të ndryshme në Prishtinë dhe Fushë Kosovë.

Përveç që mund të gjendet numër i madh i artikujve të cilët domosdoshmërish i nevojiten menysë sonë të shëndetshme, gjithashtu aty çdo produkt është shumë i freskët.
Jo vetëm kaq, aty pothuajse çdo ditë kemi edhe oferta të përshtatshme për xhepin tonë.

Nesër me datë 28 do të ketë super çmime në shumë artikuj. /Familja Jonë

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë