Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Fëmija juaj urinon në shtrat? Disa mënyra se si ta parandaloni

Lagia e shtratit nga fëmijët është diçka e zakontë. Sidomos në periudhën kur prindërit ia largojnë fëmijëve pelenat, 15% e fëmijëve lagin shtratin së paku dy herë në javë.

Nëse i keni provuar të gjitha dhe fëmija juaj sërish nuk zgjohet nga gjumi për urinë, këto janë disa prej mënyrave të tjera:

Kontrolloni sasinë e ujit që fëmija pi para gjumit

Mënjanoni ushqime që mund t’ia irritojnë fshikëzën

Zgjoni nga gjumi natën për t’i dërguar në banjo

Bisedo me fëmijën tënd

Shpërbleni nëse një natë nuk urinon në shtrat /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë