Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
Edhe personat më të fortë kanë nevojë për ndihmë

Edhe personat më të fortë, lodhen nga jeta. Edhe më të guximshit, lodhen nga kujdesi që bëjnë për të tjerët dhe vetën. Personat që në dukje të parë duken shumë të fortë, lodhen njëjtë si gjithë të tjerët.

Lodhen kur të tjerët llogaritin gjithmonë në ta e nuk mund as të thojnë ‘jo’ pasi nuk pritet nga ta.

Edhe personat më të fortë kanë nevojë për dashuri dhe përkushtim. Askujt nuk i pëlqen vetmia. Askujt nuk i pëlqen refuzimi.

Edhe pse mund të duken të fortë, edhe këta kanë nevojë që të pushojnë.  Në fund të fundit, edhe personat më të fortë kanë nevojë të ushojnë pasi nuk kanë lindur të tillë. Ata kanë mësuar se si të bëhen të fortë, duke u ballafaquar me shumë sfida dhe vështirësi./FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë