Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Doni të provoni steak-un më të mirë? Fiorentina Steak House ështe vendi që duhet ta vizitoni!

Gatuar nga: Fiorentina Steak House

Përbërësit:

Spinaq
Kërpudha
Brokoli
T-Bone Steak
Patate
Kripë e trashë nga Himalajet
Piper i zi i freskët


“Fiorentina Steak House”, është vendi ku ju mund të shijoni mishin me shije, kualitet dhe cilësi të lartë.

Nëse doni të shijoni steak në stil të New Yorkut, atëherë ky është vendi ideal që ju ofron menu të larmishme duke e kombinuar me perime e përbërës të tjerë.

Ndërkohë këtu ju mund të gjeni edhe receta tradicionale të trashëguara nga gjyshet tona!

“Fiorentina Steak House” ju sjellë mishin 100% vendor duke e zgjedhur atë nga gjedhet më të mira që garanton cilësi të lartë dhe i bënë bënë recetat jo vetëm të shijshme por edhe të shëndetshme.

Ky restaurant përkudjeset që mishin ta kalon në disa makineri të cilat janë adekuate vetëm për steak, për t’u kompletuar kështu pjata e pasuruar me mish vendor, djathëra të cilësisë më të lartë që vijnë nga bjeshkët e Rugovës dhe Sharrit si dhe nga vendet jugore të Shqipërisë.

Ndërsa sallatat e ndryshme pranverore vijnë të freskëta nga bahçet e fshatrave të vendit. /Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë