Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Çka përmbajnë ëmbëlsirat vegane dhe vegjetariane?

Çdo kush i do ëmbëlsirat. Ato janë pjesa më e mirë e një vakti.

E pavarësisht që janë të shijshme, të gjithë i dimë dëmet që vijnë nëse konsumojnë tërë kohës ëmbëlsira me shumë sheqer.  Por a e dinit që ju mund të hani ëmbëlsira të shëndetshme dhe të mos ndjeni që ‘jeni duke kryer mëkat’?

Këto janë ëmbëlsirat vegane dhe vegjetariane. Ëmbëlsirat e tilla përbëhen nga super-ushqimet që janë: arrat, lajthiat arrat indiane, bajamet, fara luledielli, fara kungulli etj. Përveç këtyre përbërësve të shëndetshëm, në ëmbëlsirat vegane dhe vegjetariane ka edhe kakao proteina pluhur vegane, çokollatë të zezë shtëpie, limon, dredhëza etj.

Për të ngrënë një ëmbëlsirë të tillë të shëndetshme në vendin tonë është vetëm një vend. Në Green and Protein ju mund të konsumoni ëmbëlsirë vegane e vegjetariane që janë të freskëta çdo ditë. Përveç kësaj sheqeri i rafinuar nuk përdoret në asnjërën nga ëmbëlsirat e Green and Protein, pasi përdoren hurmat dhe mjalta.

Ëmbëlsohuni me shëndet në Green and Protein. /Familja Jone

Image may contain: food

Youtube

Arkiva

Kategoritë