Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Cilat janë rutinat e bukurisë të Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez, njihet si një prej grave më të bukura në botë. Ajo është 50 vjeçare por padyshim që duket sa gjysma e viteve të saj.

Por si ka arritur ajo që të duket bukur në këtë moshë?

Ajo ‘bën gjumin e bukurisë’

Pavarësisht agjendës së ngjeshur, Lopez, shprehet që gjithmonë bën gjumë të rehatshëm që ndryshe i thonë ‘gjumin e bukurisë’.

“Unë mund të bëjë nëntë deri në 10 orë gjumë në ditë, por zakonisht fle deri në tetë orë”.

Qëndron e hidratuar

Lopez shprehet që arsyeja tjetër pse vazhdon të jetë në formë, është padyshim uji që konsumon gjatë ditës. Nuk pinë alkool dhe duhan.

Youtube

Arkiva

Kategoritë