Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Çfarë janë implantet dentare?

Miliona njerëz në botë vuajnë nga humbja e dhëmbëve. Humbja e dhëmbëve ndodhë për shumë arsye dhe zgjidhja që bëjnë shumë pacientë është implanti dentar.

Por cfarë janë implantet dentare?

Me fjalë të thjeshta, implantet dentale janë zëvendësimi i rrënjëve të dhëmbëve.  Sipas ekspertëve të New York Total Dental, këto janë përfitimet që mund t’i kenë personat që vendosin të bëjnë implante dentare:

  • Nuk pengojnë për të ngrënë
  • Përmirësojnë vetëbesimin
  • Përmirësojnë të folurën
  • Zgjasin për vite të tëra
  • Përmirësojnë shëndetin oral/FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë