Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Çfarë duhet të bëni që të keni gjinj të shëndetshëm?

Gjinjt janë pjesë e ndjeshme e trupit të një gruaje. Cdo grua, duhet të jetë kujdes sa i përket gjinjve, në mënyrë që të ketë gjinj të shëndetshëm.
Janë disa gjëra që gratë mund t’i bëjnë por që i bëjnë dëm gjinjve.

Largimi i qimeve – është normale dëshira për t’i larguar qimet, mirëpo duhet pasur kujdes. Kjo pasi largimi i qimeve nga kjo pjesë, mund të shkaktojë irritim, qime nën lëkurë dhe inflamacion.

Vrapimi pa sutjena – është një pratikë tepër e dëmshme për gji, prandaj pavarësisht cfarë sporti bëni është mirë që të keni të veshura sutjena.

Vathët në thithka – natyrisht që secili njeri ka të drejtë të bëjë cfarë të dojë me trupin e vet, mirëpo vathi në thithka mund të jetë shumë i dëmshëm. Kjo pasi, disa gra mund të jenë alergjike ndaj metalit./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë