Sht, Shk 24, 2024
Banner Top
Banner Top
Çfarë duhet bërë kur ai/ajo nuk ju do më?

Lidhjet e dashurisë nuk janë të lehta. Ndonjëherë mund të ndodhë që njëri person thjeshtë më nuk është i dashuruar në partnerin që ka.
Në një situatë të tillë, është mirë që të dorëzoheni dhe më të ‘mos luftoni’ për dashurinë e partnerit. Një lidhje e tillë shkakton palumturi, zemërim e madje edhe depresion.
Por cfarë duhet të bëni nëse jeni në një situatë të tillë?

Pranoje faktin që më ai/ajo nuk ju do

Nëse një ditë partneri ju duket shumë i dashuruar, e më pas nuk lajmërohet për një javë – atëherë definitivisht ai person nuk ju dashuron.

Largoni vëmendjen

Mos e mendoni gjithmonë atë. Tentoni të bëni gjëra të tjera, të filloni një hobi të ri apo të shëtitni në natyrë. Pra, mundoheni që të mbani veten të zënë me gjëra të tjera.

Kujdesuni për veten

Filloni ushtrime fizike, blini rroba të reja dhe bëni grim./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë