Die, Nën 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Ambulanca Specialistike “ Visar Sadiku” tashmë edhe ne Ferizaj
Ambulanca  Specialistike “ Visar Sadiku” tashmë po zgjerohet edhe në komunat tjera. Duke i marr parasysh kërkesat e shumta të qytetarëve të cilët kërkojnë konsulta profesionale për mirëqenien e fëmijëve dhe familjeve të tyre, psikologu Visar Sadiku së bashku me stafin e tij prej datës 1 tetor do të jenë edhe në qytetin e Ferizajit. Kjo është edhe Qendra e dytë e kësaj Ambulance Specialistike. Kjo qendër do të ofrojë shërbime si:Specialistin e psikologjisë klinike – Terapeutët stimulues – Logopedët. Qendra ndodhet në Rrugën e Gjilanit pranë Ambulancës Rajonale. Për informata më shumë, dhe termine ju mund të kontaktoni në Facebook “Ambulanca Specialistike “ Visar Sadiku” ose edhe në nr e tel. 00383 49 457807 /Familja Jonë

 

Youtube

Arkiva

Kategoritë