Hën, Sht 25, 2023
Banner Top
Banner Top
47 kosovarë kthehen nga Sllovenia

47 kosovarë janë kthyer nga Sllovenia në Kosovë.

Përmes një komunikate për media Ambasada e Sllovenisë, njofton që  në koordinim me institucionet e Kosovës dhe Sllovenisë është mundësuar kthimi në Kosovë i 47 bashkëatdhetarëve që ishin në Slloveni.

“Transporti është organizuar nga Ambasada e Kosovës në Lubjanë dhe qytetarët e Kosovës tashmë kanë arritur në Kosovë ku janë pritur nga autoritetet kompetente të Kosovës. Një falënderim i posaçëm për autoritetet shtetërore të Sllovenisë, Kroacisë dhe të Malit të Zi, si dhe për Ambasadën e Kosovës në Kroaci për përkrahjen e madhe të ofruar”, thuhet në njoftimin e Ambasadës së Kosovës në Slloveni.

Youtube

Arkiva

Kategoritë