Mër, Shk 14, 2024
Banner Top
Banner Top
Çfarë nuk duhet të bëni në mëngjes?

Shprehitë e vjetra,  janë të vështira të tejkalohen – pavërësisht se sa të dëmshme mund të jenë.

Ne do t’ua listojmë disa gjëra që të gjithë i bëjmë në mëngjes, e që janë tejet të dëmshme për shëndetin.

Nuk e filloni ditën me një dush – sipas ekspertëve, dushi i mëngjesit është tejet i domosdoshëm në mënyrë që të filloni ditën më mirë.

Kontrolloni telefonin – shumë njerëz e fillojnë ditën duke e kontrolluar telefonin, e kjo gjë ndikon tej mase keq në emocionet dhe gjendjen mentale të personit./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë