Die, Nën 26, 2023
Banner Top
Banner Top
10 ushqime të përditshme që po i hani gabim!

Nëse ushqimet tuaja të preferuara bëhen shumë të çrregullta ose thjesht shumë të komplikuara për tu ngrënë, problemi nuk mund të jetë vërtet ushqimi … problemi mund të jeni ju.

E shikoni, madje edhe diçka e thjeshtë si të ngrënit mund të bëhet në mënyrë të gabuar. Në fakt, ka shumë mënyra se si njerëzit hanë ushqim duke e bërë të ngrënit të ndërlikuar ose duke shkaktuar rrëmujë të madhe.

Bright Side gjithmonë kërkon këshilla për t’ua bërë jetën më të lehtë juve, prandaj shikoni disa mënyra “të reja” argëtimi për të cilat nuk keni menduar më parë për të ngrënë ushqimet tuaja të preferuara.

  1. Nëse thyhet takoja juaj përderisa jeni duke e ngrënë, mund ta rregulloni thjeshtë: mbështilleni atë me sallatë jeshile në mënyrë që të mos bëni rrëmujë …
  2. Hani një hamburger kokëposhtë; pjesa në krye do të thithë më shumë lëng se gjysma e poshtme, duke shtuar më shumë shije në hamburgerin tuaj.
  3. Bëni një vrimë në grumbullin tuaj të petullave. Në këtë mënyrë secila prej shtresave merr pjesën e tyre të mjaftueshme të shurupit.
  4. Bëni kube akulli nga kafeja në vend të ujit për të mbajtur kafen tuaj të ftohtë.
  5.  Duhet të hapni ato gota të keqapit për të përhapur sa më shumë keqap sa të jetë e mundur.
  6. Nëse jeni duke ngrënë biskota, dhe dëshironi t’i shijoni ato me qumësht, mos pini nga gota tuaj … thjesht përdorni enën. Nëse ka mbetur ende biskota, thjesht hiqni pjesën që keni përdorur për qumështin.
  7. Pritni qesen tuaj të kokoshkave në njërën anë të sheshtë të sa jdhe ju do të kurseni një rrëmujë.
  8. Përdorni lëvoret e vjetra të fëstëkve për të hapur fistikë të rinj.
  9. Pritini shalqirin në copa drejtkëndëshe … kjo bën më pak rrëmujë!
  10. Ju nuk keni nevojë për një thikë për të ngrënë ananas … vetëm thyeni atë në “copa” një nga një./Familja Jonë
Tags:

Lajme te ngjajshme

Youtube

Arkiva

Kategoritë