Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Të Dashur Bashkëshortë, Ju Lutem Mos Prisni!

“Dear Dads,

Të dashur bashkëshortë,

Mos prisni. Mos prisndi deri sa ajo t’ju thotë ta bëni. Mos prisni deri sa enët të grumbullohen. Mos prisni derisa fëmijët janë aq të zhurmshëm sa që s’mund të mendoni.

Mos prisni deri sa ajo të duket e rraskapitur. Mos prinsi derisa ajo është duke pastuar me frustrim apo me bërtimë të heshtur. Mos prisni deri sa të kalojë koha e darkës dhe fëmijët akoma nuk kanë ngrënë. Mos prisni deri sa të kalojë koha e banjës. Mos prisni derisa ajo të jetë duke bërtitur.

Ajo ka nevojë për ty tani. Ajo ka pasur nevojë për ty që nga momenti kur është zgjuar, deri në momentin kur ka shkuar të flejë. Ajo ka pasur nevojë që ti t’i bashkangjitesh nga sekondi kur ke hyrë brenda. Ajo ka pasur nevojë për ty më së shumti atëherë kur të ka thënë jo, do ia dal vetë.

Ajo është e lodhur. Është e rraskapitur. Ajo po bën gjithçka vetë përderisa ti pret të të thotë çfarë të bësh. Ajo shpreson se një ditë nuk do të presësh për udhëzimet e saj, dhe thjesht do ta bësh gjënë që duhet të bëhet.

Fëmijët duhet të hanë. Fëmijët duhet të lahen. Fëmijët bëjnë rrëmuja. Fëmijët janë të zhurmshëm. Fëmijët duhet të vishen. Fëmijët kanë detyra, lojra, ushtrime dhe shumë gjëra të tjera.

Bëje.

Mos prit. Kur ajo të kërkojë ndihmë, ajo veçmë ka nis të fundoset dhe po kërkon ajër, duke shpresuar se dikush do t’i hedhë një litar ku të kapet. Kështu që mos prit./supergrate.net/

Youtube

Arkiva

Kategoritë