Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Spitali Sirona, vendi për një lindje të qetë

Lindja, është një proces sa i bukur aq edhe delikat.

Në mënyrë që të mos keni brengë lidhur me procesin e lindjes, mirë është që të shkoni në një vend me mjekë specialistë si dhe me një ambient të ngrohtë.

Këtë ngrohtësi mund ta gjeni vetëm në Spitalin Sirona.

Spitali Sirona, ofron shërbime kualitative mjekësore nga mjekët vendor dhe ndërkombëtar në lëmin e Gjinekologjisë me Obstertikë.

Sirona gjendet në magjistralen Prishtinë – Shkup, kilometri i 9-të.

Youtube

Arkiva

Kategoritë