Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Simptomat nga infeksionet në gjoks

Infeksioni në gjoks, mund të zhvillohet për shkak të ndonjë infeksioni në traktin e poshtëm të frymëmarrjes.

Shumica e infeksioneve të gjoksit janë joserioze dhe nuk kërkojnë trajtim mjekësor, por disa infeksione mund të jenë tepër të rrezikshme.

Këto janë simptoma që mund të paraqiten si pasojë e infeksionit në gjoks:

  • Kollë
  • Kollitje me gëlbazë
  • Dhimbje gjoksi
  • Dhimbje koke nga kollitja e tepërt
  • Ethe
  • Lodhje

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë