Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Simptomat e depresionit tek gratë shtatzëna

Shumë gra shtatzëna mund të jenë në depresion muajt e shtatzënisë. Kjo mund të ndodhë për shkak të ndryshimeve hormonale që e intrigon depresionin.

Simptomat e depresionit gjatë shtatzënisë janë:

Ndryshim i oreksit

Ankthi

Ndjenja e pashpresës

Ndjenjë e mërzitjes

Vështirësi në përqendrim dhe në kujtesë

Mendime vetëvrasëse

Medikamentet për depresion gjatë shtatzënisë, nuk rekomandohen nga mjekët mirëpo më e mira për këto raste është që këto gra të mbajnë seanca terapeutike tek psikolgët./FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë