Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
Si t’i bëni të tjerët të ju dëgjojnë?

Nuk ka asgjë më acaruese se sa kur nuk të dëgjon askush kur flet!

Të gjithë mund të kenë qenë në këtë situatë, të paktën njëherë në jetë. Por si t’i bëni të tjerët që të të dëgjojnë?

Jeni të sinqertë në atë që tregoni. Mundohuni që ta thoni atë në mënyrë të qartë dhe të drejtpërdrejt

Jeni autentik. Autenticiteti do të thotë të jesh i/e vërtetë në atë që jeni.

Jeni të dashur. Mundohuni që të jeni gjithmonë të dashur me ata që flisni./Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë