Die, Mar 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Si ta riktheni elasticitetin e lëkurës?

Lëkura tregon për mënyrën se si jetojmë e ushqehemi.

Kujdesi për lëkurën është i domosdoshëm, në mënyrë që të dukeni më të rinj se sa jeni.

Platelet Rich Fibrin, është një trajtim estetik jokirurgjikal që ndihmon për ta rikthyer rininë dhe elasticitetin si dhe për të zbehur rrudhat në fytyrë.

PRF është terapi kuruese për lëkurë përmes së cilës arrihet rigjenerimi i indeve, formimi i matriksit ekstraqelizore si dhe rritja e prodhimit të kolagjenit.

Për të bërë këtë trajtim estetik joenvaziv ju mund të drejtoheni tek Spitali Sirona.

Image may contain: 1 person

Youtube

Arkiva

Kategoritë