Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Si është të jesh në lidhje me një narcizoid?

Shpeshherë ju referohemi dikujt si ‘narcizoid’ kur ai apo ajo është i obsesionuar me veten.

Një narcizoid i vërtetë dëshiron vëmendje tërë kohën.

Të jesh në lidhje me një narcizoid është tejet e vështirë. Ata zakonisht janë abuzues emocional.  Narcizoidët, janë manipulues dhe i përdorin të tjerët – sidomos partnerët për qëllime vetjake,

Ata tentojnë që t’i kontrollojnë ndjenjat dhe sjelljet e partnerit. Zakonisht personat që janë në lidhje me narcizoidët, ndjehen të pafuqishëm.

Edhe ndarja me një narcizoid është e vështirë, e dhimbshme dhe stresuese./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë