Hën, Sht 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Shkaqet për dhimbje të qafës

Tensioni i qafës i referohet dhimbjes në këtë pjesë të trupit, kur muskujt nuk mund të relaksohen.

Varësisht prej shkaqeve të ndryshme, njerëzit mund të përjetojnë dhimbje në qafë dhe hulumtimet thonë që rrej 70% e të rriturve.

Por cilat mund të jenë shkaqet për dhimbje të qafës?

Fjetja në pozicion të gabuar

Lëvizje të përsëritura të qafës

Stresi

Lëndimet

Youtube

Arkiva

Kategoritë