Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Shikimi i filmave horror shkakton humbje të kalorive

Shikimi i filmave horror mund të shkaktojë frikë – por në anën tjetër mund edhe të përfitoni shumë!

Sipas hulumtimeve filmat horror mund të shkaktojnë djegie të kalorive dhe rritje të disponimit.

Hulumtuesit kanë marrë 10 njerëz për të shikuar filma horror dhe ua kanë kontrolluar të rrahurat e zemrës, marrjen e oksigjenit dhe lirimin e dyoksidit të karbonit.

Sipas tyre filmat horror shkaktojnë lëshimin e adrenalinës./FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë