Mar, Mar 19, 2024
Banner Top
Banner Top
Pse nuk duhet të qëndroni me persona toksikë?

Keni dëgjuar për ‘njerëzit toksikë’?
Ata janë persona që shohin vetëm prizmin negativ të gjërave dhe që sjellin energji jo të mirë tek personat e tjerë. Shkenca e vërteton që këta persona ‘thithin’ energjinë e mirë dhe ju mbushin me të keqe.
Janë disa arsye pse ju nuk duhet më të qëndroni me të tillë persona e ato janë:
Kur shpenzoni kohë me persona pozitiv, ju do keni më shumë energji. Kurse njerëzit negativ, e bëjnë të kundërtën. Njerëzit toksikë ndryshojnë edhe pikëpamjen që ju mund të keni për jetën. Nëse keni ndërmend të arrini dicka dhe u tregoni personave të tillë, atëherë ata e shohin vetëm anën negative të gjësë.
Gjithashtu mendimet që ata mund të ju japin juve, ndikojnë në mendimet që keni ju për veten. Njerëzit negativ, përvec që ndikojnë në shëndetin tuaj mendor kanë një ndikim edhe në shëndetin fizik. Studimet mbështesin argumentin që nëse rrethoheni me njerëz negativ, mund të keni probleme me zemër. /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë