Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Pse është mirë që çiftet të takohen vetëm dy herë në javë?

Ju mund të besoni që sapo ta takoni ‘personin e jetës’ duhet ta kaloni tërë kohën me ta… e po shkenca e thotë të kundërtën.

Sipas një hulumtimi dy takime në javë, janë të duhura për një lidhje të shëndetshme dhe këto janë arsyet:

Psikiatri, Scott Carroll që është edhe autori i Don’t Settle: How to Marry The Man You Were Meant For, thotë që  në fillim të cdo lidhje nuk duhet të takoheni më shpesh se dy herë në javë. Sipas tij, nëse ka takime më të shpeshta shkaktohet ankth.

Gjithashtu profesori i psikologjisë, Terri Orbuch, një prej arsyeve për ndarje është mungesa e kohës për vete. Ai sugjeron që një lidhje të zgjatë, duhet të kenë të dy partnerët kohë për veten e tyre./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë