Mar, Sht 19, 2023
Banner Top
Banner Top
Pse është e rëndësishme të bëhet kontrolli i rregullt i gjendjes shëndetësore?

Njerëzit, në përgjithësi kanë tendencë të vizitojnë mjekun dhe t’i kryejnë kontrollet kur nuk ndjehen mirë. Por kjo gjë është një praktikë jo fort e mirë.
Parandalimi i sëmundjeve, është mënyra më e mirë dhe më e sigurt që të mos prekeni nga sëmundjet e rrezikshme. Prandaj, mëse e rëndësishme është të bëhen kontrollet tek mjeku në mënyrë të rregullt.
Mjekët në gjithë botën, bëjnë thirrje që pavarësisht gjendjes shëndetësore të momentit, të bëhen kontrollet e duhura shëndetësore.
Kur ju vizitoni mjekun në mënyrë të rregullt, atëherë ata janë në gjendje të vërejnë shenjat e ndonjë sëmundje. Cdo sëmundje, nëse diagnostifikohet në fazë më të mehershme, ka më shumë mundësi të shërohet.
E ju nëse dëshironi të bëni kontrollet e tërësishme të trupit, atë mund ta bëni tek CT Beni në Ferizaj.

Image may contain: text

Youtube

Arkiva

Kategoritë