Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Problemet me gjuhë, kur duhet të shqetësoheni?

Gjuha shpesh quhet si ‘muskuli më i fortë i trupit’. Gjuha përbëhet nga disa grupe të muskujve, që na mundëson të shijojmë, përtypim e flasim.

Një gjuhë e shëndetshme anon nga ngjyra rozë dhe është e mbuluar me nyje që quhen papillae.

Kur keni probleme me gjuhë, është ndjenjë e parehatshme dhe frustruese. Ka arsye të shumta, pse mund të keni probleme me gjuhë.

Në disa raste, kur gjuha merr ngjyrë tjetër apo keni dhimbje, mund të jetë shenjë e mungesës së vitaminave, AIDS apo edhe kancerit./Familja Jone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë