Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Prishtina e Peja me më së shumti raste pozitive me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit

99 persona janë konfirmuar pozitiv me virusin korona në 24 orët e fundit.

Mê poshtë mund ta shihni shtrirjen gjeografike të virusit:

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 24 raste, komuna Pejë 19 raste, komuna Gjilan 13 raste, komuna Podujevë 6 raste, komuna Prizren 6 raste, komuna Kaçanik 5 raste, komuna Viti 4 raste, komuna Ferizaj 3 raste, komuna Fushë Kosovë 3 raste, komuna Lipjan 3 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Vushtrri 2 raste dhe me nga një rast komunat Deçan, Dragash, Drenas, Graçanicë, Kamenicë, Klinë, Mitrovicë, Rahovec dhe Suharekë”, shkruhet në njoftimin e IKSHPK-së.

Arkiva

Kategoritë