Pre, Shk 16, 2024
Banner Top
Banner Top
Prindërit duhet të kenë kujdes nga bateritë e vogla, pasi mund të gëlltiten nga fëmijët

Shumica e lodrave të fëmijëve, janë me bateri – prandaj prindërit duhet të kenë kujdes që t’i mbajnë fëmijët larg baterive pasi nëse i gëlltisin mund edhe të vdesin.

Bateritë, sidomos ato që janë në formë të monedhave, nëse gëlltiten nga fëmijët mund t’i çojë në gjakderdhje dhe në vdekje në më pak se dy orë.

Këtë gjë, e ka bërë të ditur profesori Stephen Powis, drejtori mjekësor i NHS-së në Britani të Madhe, që u ka bërë thirrje të gjithë prindërve që të jenë më vigjilentë sidomos gjatë festave të fundvitit – kur shumica e zbukurimeve janë me bateri të tilla./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë