Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Presioni në kokë, pse ndodhë?

Për shkaqe të ndryshme shëndetësore, mund të keni ndjenjën e presionit në kokë. Disa prej problemeve më të lehta shëndtësore që lidhen me presion në kokë, kanë të bëjnë me infeksion në hundë ose në veshë.

Sidoqoftë, kur keni për një periudhë të gjatë presion në kokë – kjo mund të jetë indikator i sëmundjeve më serioze.

Sipas Fondacionit për Migrenë në SHBA, 75 përqind e popullësisë amerikane përjetojnë presion në kokë, për shkak të presionit të gjakut.

Ekspertët besojnë që presioni në kokë mund të ndodh për shkak të muskujve të tensionuara, stresit, ankthit dhe depresionit.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë